Monday, January 31, 2011

LaBeL

ok... tag is label erk dalam bahasa ibunda saya! haha bosan2 di bilik sambil mencari keje... [ada je keje sebenarnya tapi atas dasar hakikat yang sememangnya malas!], saya blogwalking jap. membaca blog kawan2 saya adalah kewajipan bila jalan2 kat alam maya ni... hehe pastu kena tag lak dgn cik shida. layanzzz!! hihi

Apakah status anda?

Bored?? huhu

Ceritakan diri anda

Seorang pelajar yang dah bosan dengan apa yang dilaluinya saat ni. Masih mencari2 arah menuju ke masa depan... tapi kabur kot. atau... sememangnya xde masa depan?? bosan kan?? haha

Ceritakan tentang blog anda

owh... sama kot cam cik shida. tempat saya meroyan!!! suka letak gambar mcm2 kat sini...

Apa pendapat anda mengenai blog?

hmm... salah 1 cara nak story kat org... kdg2 boleh bg motivasi, boleh buat kte berfikir... dunia tanpa sempadan... boleh share macam2.

Sampai bila nak tulis blog dan apa impian dalam dunia blog

sampai bosan... sampai dah xde sumber internet... sampai dah xde org nak baca... sampai dah xde org nak share... sampai xde org nak care... dan sampai hujung nafas kot... [bnyk laaa.. haha]

impian??? blog menjana pendapatan!!! setiap patah kata yg ditaip, masuk seringgit... hahaha [merapu dah ni!!!]

ok laaa.... nak sambung cari keje!! weeeeuuuu~~

p/s: sedar diri sat... saya masih dipayungi angan2... huhu

4 comments:

::alwaniamalini:: said...

yana yana nak no tipon! wani hilang sume contact huhhuh

L.R said...

hehe 017-5490299

wani... wani... kak mai cari wani. urgent katanya!!!

epol said...

mmg blog tempat luah perasaan (angguk2)

L.R said...

ye... sgt betul tu encik epol!!