Thursday, January 6, 2011

saya nak stop kerja!! saya xmau jd Raksasa Angkasa lagi!!!
huwaaa T_T

saya sangat tension!!!

hari2 berlalu penuh serabut!!!! makin cepatlah saya jd sewel!!!!

4 comments:

TheShida said...

nape yana? what happened? hee~ mcm blh agak je. workload yg bkn keje kite eyh?

L.R said...

cik shida: yup!!! sgt2 betul... every sem kne renew kontrak but last sem kontrak kte x approved but work still jln cam biasa.

dua ari lepas anta kontrak blk utk dipersetujui sblm anta kat gso tp... xdpt2 lg. xde cop laaa.... kuar la... kelas laaa.... and then keje still bg. u know, tetiba kene suh wat jadual perjalanan utk data collection. dari jan-ogos... mana nak cari kalendar... nak tau dia free x ble... nak cek cuti umum lg... wallaaaa... belum pape, dah kne cek fail iso... masa kte kat umah pun leh lak call suh dtg opis utk meeting audit. arggghhh... mcm mau lari je ke dunia lain.

huhu penat nak taip.... huhu sori la... terlepas lak semuanya kat sini... huhu

TheShida said...

xpe... faham, faham... shida pon kena benda yg sama. ingt tak dia selalu mntak shida hntr report la apalah sdgkan shida dah tak jd ra since smbg master lg dh. mle2 mmg lyn, bl kat umah ni mls nak lyn sbb bkn keje kt n xnak bt keje amal pon sbb kje sdri berlambak!

sabar eyh....jika perlu, bt cm ktorg...haha stay kat umah je. lega otak :)

L.R said...

tau xpe... sbb tu nak cari keje. xmau hadap smua bnda ni lg... huhu