Wednesday, March 18, 2009

++REUNION YANG PENING++ [@_@]

assalamualaikum
waduh waduh... bikin gamat saja mau reunionnya!!!! -oit, pehal lak cakap indon nih!!!!
sekarang ni, bekas pelajar 5 sains 1 2003 skool K-Jo tgh gawat nak buat reunion. ermmm... aku pun jd x phm sbb ada yg mcm ni, ada yg mcm 2... lama2 aku lak yg rasa cam nak pitam. huhuhuhu
nak tengok muka2 bebudak sains 1 yg best ni x???















ni gambar masa form 5... skema kan??? tapi smuanya hampeh!!! cikgu2 lak taruh harapan tinggi kat ktorg sedangkan ktorg bg harapan palsu jerk. hohohohohohohohoho

apapun kitorg la bebudak K-Jo yg paling best!!!! x caya??? x caya sudah!!!!


ni lak gambar macam form 4. meh aku kenal kan sorg demi sorg.
duduk dari kiri: vishnu, are-siang, aman, saiful, Cikgu masuri, hamni, masron, ramohan, zul
berdiri tengah2 dari kiri: ai chin, lai ting, vicky, dayana, usha, hanisah, ayu, ck, leephei, sutha
berdiri belakang: hidayah, anim, leha, najwa, aku, zana, ain sadali, ain hadi
xde dalam gambar: dayah isamail, guna, raj, ekin
ni lah yg buat aku rindu je... rindu zaman skool. mmg happening la.
dgn aku yg suka buat jahat... pe je menda jahat yg aku buat erk???
conteng dinding la kot... conteng meja kat makmal bio, autograf kat pintu laci kat makmal bio... (leha, ain... korang pun terlibat tau!!!) guna bilik kaunseling cam bilik peribadi... kacau org... (letak sticker harga kat blkg badan member adalah perkara yg paling aku suka. hehehehe) dan yg sewaktu dgnnya...
tp yg aku pelik, org respek lak kat aku. huhuhuhuhu
nak kata femes, ermmm....rasanya org len lebih femes sbb aku bknnyer organisasi pengawas. (i hate pengawas tp kengkawan aku semuanya pengawas.)
balik kpd cter reunion... ayu dah cari tmpt. kat kalumpang. (aku pun x tau kat mana kalumpang tuh!!! =P) dia kata rm75. [makan+minum+tempat tinggal+pengangkutan] aku rasa berbaloi.
sbagai kapten yg dilantik, aku dah cukup pening ble usha n are siang xdpt p pd tarikh yg ditetapkan (1 dan 2 may) sbb ada final exm. hmm... kalu nak p ari len lak, leephei lak xdpt p. haih....
lg satu masalah, ada yg xdpt dihubungi. kalu 'sleeping partner' yg xdpt dihubungi tu ok gak ni ketua kelas lak lost cam 2 je. hadoi... mmg nak kena hamni tuh. dah jd mat bunga. ntah la...
ermm...wat masa ni, xde progress yg menggembirakan ati aku sbg big boss. sabar je la... pas ni aku nak p contact diorg balik. jgn aku yg sakit jiwa dah la.
ok la... tata~~

2 comments:

Anonymous said...

wah2...reunion tanpa ak anim dayana xtau...apakah???

nuwulove aka nurul ain mohd sadali

PuTeRiSHaFLyNn said...

loh... xtau ke???? sat g aku anta memorandum.