Thursday, April 9, 2009

WHAT IF YOUR EX SAID THIS TO YOU?

1.Hi how are ya?
fine... tq. ~sambil tersenyum plastik~ [tp jgn hrp aku nk tny kabar ko. huhh!!]
2. Hey! You wanna go to the mall?!
yup... i love go to mall but NOT WITH YOU!!
3. I LOVE U...
banyak la ko punya I LOVE YOU. kalu betol love me, pasal ko tinggalkan aku?
4. DO u want some cookies?
x mau... aku x mkn cookies yg ko bg. takuttt....
5.Can you take me a picture?!?
ek eleh... leh guna sistem auto kan? pe hal nak suruh2 lak nih??!!!
6.Help me in my homework!
aku belum register jd tutor... dan kalu ko yg dftr jd studentnyer, time tuh gak aku resign. ngee~
7. Here's my gift to you...
tq... tp x payah!! aku x nak ada hutang apa2 dgn ko.
8. Let's just be textmates..
textmates?! textbooks aku tau la...
9. Do you want me to buy you an ipod?
x payah... abg aku dah bli kan. mahal tau!!!
10.Let's sit together in the bus
aku nak duduk dgn driver bus... leh jd co-pilot. huhu
11. Hi baby
ble lak aku jd baby nih??? i'm big girl rite now. aku rasa ko kena p check mata la...
12.Your still handsome/beautiful!
aku mmg cantik pun... tp apa ko pedulik??
13.I still LOVE you!
sila rujuk soalan no 3. -aku dah fed up la!!!
14.Do you have new boyfriend/ girlfriend?
apa ko pedulik?! kalu aku ada new pun, bukannya luak ASB ko dlm akaun tuh. hoho
15. Do you love me?
sayang... sayang sgt kat ko tp tu dulu la... bak kata Tomok, hanya tinggal sejarah. [malas aku nak layan ko. x paham bahasa tol!!]


TO PERSON WHO HAD READ THIS, YOU HAD BEEN TAGGED BY ME!!!

Post this as..

WHAT IF YOUR EX SAID THIS TO YOU?
If you don't post it....


p/s: aku x kejam... aku doakan korg yg sdg hangat bercinta ini semoga panjang jodoh, berkekalan hingga ke akhir hayat. AMIN...

2 comments:

AMALINI MUSTAPHA said...

ngeee yana...wani dah buat heeh
mengisi masa lapang

miraeydora said...

mira dh bce...tp blom ad ex le.....
~huhuhuheheehehhhahhahhaahh~