Monday, February 27, 2012

:.Kursus.:






assalamualaikum... dua hari yang memenatkan. (mukadimah yg tak bagus langsung! haha) hmm... sy baru pulang dari KL atas urusan PLKN. knp PLKN? sy telah dipilih sebagai jurulatih program integrasi (tapi xde kem lg... hehe) untuk tahun ni. siri 1 sedang berlangsung dan ada 2 siri lagi. harap2 ada tempat la untuk sy nti. =)



kursus berlangsung 2 hari di Hotel Brisdale. (tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat bercinta! aduh! haha) dalam bilik, ada 3 org rumet yg dtg dari sm company. bila berkumpul, mula la sesi luah perasaan. (rindu kat dia org!)







hotel Brisdale Chowkit



bnyk yg sy belajar dari kursus yg sy hadiri selama dua hari satu malam. semuanya berkaitan dengan integrasilah yang merangkumi 3 elemen iaitu kebudayaan, agama, dan peranan lelaki dan perempuan. memang menarik tapi biasalah kalau pesertanya datang dari dua company yang berbeza. sy merasakan adalah tidak wajar kalau sy yg kurang pengalaman (zero knowledge) ni diberi bimbingan dan galakan. bukan kutukan dan sindiran! rasa macam nak marah aje semalam tapi sy malas nak layan dan jd pasif bila apa yg diutarakan tidak diendahkan! lepas tu idea sy diakui sebagai idea dia! bagus betul!



bila tengokkan diaorg... hmm... habisla budak2 PLKN nti. hmm... xpe laa... masing2 tahu tanggung jawab masing2. belajar agama kan... belajar adap kan... kalau tak amalkan, itu hal diaorg dgn Tuhan. =)


p/s: sabar aje laaa... =)


1 comment:

sirap merah said...

wahaha. akak !
jadik JL eyh? untunglahhh~
beshhnye >>