Friday, November 18, 2011

happy birthday, usu!!

ya, selamat ulang tahun kelahiran kepada sahabat saya a.k.a adik bongsu (PCD) yang bernama ROSIE JOTIN. dah 25 tahun ya anda! haha sori lmbt wish... birthday dia 17 nov. =)


ROSIE
(gambar birthday tahun lepas)

saya berkenalan dengan beliau ketika belajar di UPM dalam course Alam Sekitar. sama2 tinggal satu floor, sama2 p kelas, sama2 makan di kafe, sama2 turun padang (saya sokong aje... dia player! haha), sama2 bergelap kalau takde lektrik kat kolej, sama2 mandi air telaga kalau air kena catu, sama2 kena marah dengan floorep, sama2 sambung belajar master... huhh, banyak sungguh kenangan kami!


ROSIE dan saya

sekarang ni, kami dah mula berjauhan. yalah, saya dah stay di perak dan dia pula duduk di UPM. kalau dia balik sabah, lagi jauh kami terpisah. huhubeliau ni seorang yg best kalu nak berbual. walaupun ada angin, tapi bukanlah angin taufan memanjang! hehe seorang yangsedia membantu, seorang yg bertoleransi, matang daripada usia, bijak, disenangi, dan masih single! haha promote sikit ye, rosie!


PCD (dari kiri): saya, chan2, dina, june, ROSIE, nor, tini, fairuz, wani

saya sayang awak. kami sayang awak... wakau terpisah, tak mungkin akan hilang dari hati. semoga ulang tahun ke25 ini memberi seribu makna dalam hidup awak. semoga kejayaan menjadi milik awak dalam apa jua yg awak ceburi. semoga cepat dapat jodoh. all the best, sis!


p/s: ntah bila kita boleh mengumpat lagi! hahaha


No comments: