Wednesday, May 11, 2011

kisah hari rabu

hari ini hari rabu... dengan sedaya upayanya saya dtg dari Perak untuk menyelesaikan perkara yang bukannya salah saya. <------ kes xmau blame diri sendiri! haha






pukul 630 pagi lagi saya dah berangkat menuju ke stesen bas. xnaik kete sebab kete ada di upm. dgn berbekalkan dua batang sosej dan secawan teh lipton di dalam perut, saya dgn perasaan yg tertekannya bertolak la dari rumah. tension woooo sbb nak pk pasal bas kul 800 pagi. <----sape suh amik pg sgt?? pdn muka saya!! dah sejam dalam bas tambang, tambah pulak 3 jam dalam bas express. pastu sampai dekat puduraya, berkejar ke lrt lak. cun2 5 minit tunggu, lrt pun sampai. +- 20 minit dlm lrt, nak kena tukar tren pulak. nek komuter ke serdang. kalu x tukar tren, alamat sampai bila2 la sy x jejak kaki kat serdang! gler lamaaaaaaa tunggu komuter! hadoiiiii.... pukul 1145 pagi dapat tren sedangkan sy dah tunggu dekat situ kul 1110 pagi lagi! marah ni!!!! disebabkan xmau lambat dan malas menunggu, sy amik taxi je utk ke kolej. dah la mahal tp disebabkan nak kejar masa punya pasal, bayar je laaa... huwaaa!!! T_T






sampai kat kolej, amik kete n terus p fak. jumpa cik khai sbb nak minta tolong beliau. bertungkus lumus berjumpa papa, jumpa mama org lain, dan dah settle semua, sy pun p gso. sampai sana, dia bgtau surat yg sy buat x valid!!! ni yg nak marah ni... dah pukul 430 bru nak cakap!!! hadoi.... dah la kesilapan yg berlaku ni salah dia. pastu nak salahkan kte pulak!!! <----- kali ni mau blame dorg jugak!!!! x dulik!!!! dan sekarang ni, surat dah siap tp xde sape nak sign sbb org yg perlu sign dah balik! so... esok sy masih di sini lagi...






p/s: thanx a lot cik khai kerana tolong kami... (^___^)v






p/s 2: marah ni!!!!!!!






6 comments:

epol said...

patot lame x nampak

L.R said...

@epol

haha jadi halimunan sat... hoho

TheShida said...

apakah perkara itu dan surat utk apakah ittew? hehe

L.R said...

@the shida

owh ianya hny la kerenah birokrasi n surat itu... biarlah rahsia! hahaha

Khairahimo said...

sabaq na.. sabaq bernam.. haha..

L.R said...

@Khairahimo

dah habis sabaq dah ni... haha ok...