Tuesday, May 31, 2011

hujung bulan mei 2011



assalamualaikum... dan salam sejahtera!! dah lama gak la tak jenguk blog. saje suka2 jd pemalas! hahahaha owh entry kali ni, saya nak cter pasal kawan baik saya. pertamanya, saya nak ucapkan epi besday kepada Nurul Ashikin Zainurdin yang ke suku abad@jubli perak@25 tahun!!! dah besar dah kamu erk... cepat2 la kawen... si f***** tu single lagi. cepat2 la sambar balik! hahaha jgn marah!!! hehe sayang kamu banyak2!!~

epi besday as!!!~

yang keduanya, saya nak ucapkan selamat pengantin baru kepada sahabat PCD saya iaitu cik alang atau Nur Azlina Chan Mahadie Chan yang selamat melangsungkan perkahwinannya di Putrajaya bersama Encik Firdaus yang dicintai. maaf sebab x dtg... time tu mmg bnyk sgt kenduri kat perak. sepupu pun nak kawen time tu jugak! huhu semoga kekal hingga ke akhir hayat! jgn lupa cepat2 dpt baby... kami dah x sabar nak dpt anak buah. hehehe

cantiknya.... (^___^)v

p/s: rasa mcm nak kawen gak... hahaha

p/s 2: ???


3 comments:

TheShida said...

haha samalah...tgk org kawen, nk kawen jugak ;p

L.R said...

@TheShida

haha calon pun xde... haha

~ashikinZainurdin~ said...

ouh..tq 4 the wishes cik L.R..tentang en.F@@@@@ tu sy da xde perasaan la... die da jdik sejarah...hahahah...
neway...love u much2....jum kuar...u kt serdang kan??/