Thursday, March 3, 2011

I am Number Four


Owh hari ni p tengok cter ni kat the mines... secara amnya, saya rasa best! untuk saya laaa... dan kawan2 yg pergi tengok pun kata cter ni best. (^__^)v

sebenarnya cter ni adalah dari adaptasi novel fiksyen dengan tajuk yang sama hasil karya Pittacus Lore [nama pena James Frey & Jobie Hughes. diterbitkan di US pada 3 Ogos 2010.


ini cover novel tu. =)

cter ni pasal 9 bayi [makhluk asing] telah dilarikan ke bumi dari Planet Lorien yang telah dimusnahkan oleh kaum Mogadorians (mogs). bayi ni seiras dengan manusia dan masing-masing ada pelindungnya. walaupun mereka semua ni bersembunyi kat bumi tapi kaum mogs ni still leh kesan dorg. Number One dah mati (mati kat Malaysia tu!!<---- bangga sekejap!)... Kemudian Number Two pulak mati (dibunuh kat England)... Number Three lak mati (kat Kenya)... kalau nak tahu lanjut, sila tengok kat wayang. memang seronok! scene lawak pun ada... hehe




ni poster cter ni...

owh ni ada trailer kepada sesiapa yang nak tau cter ni sekali imbas.


p/s: sedang sabar menantikan kehebatan Hikayat Merong Mahawangsa! mula terasa bangga pulak... huahaha

6 comments:

akuiwana said...

kak long baru tgk smalam!!hero dy hnsem!awek kamera tu lawa gylaaa!!tp cite dy cam slow ckit kot?

L.R said...

haha betol3... pakej dah ok dah kalu nak attract org tgok cter ni. agak slow laa... tp overall ok la. hehe

cik hanym said...

ngeee :))
tataw pape, cume na tinggalkan jejak jaa..hehe luv u akak !

L.R said...

luv u tOo cik adik sayang!!!~ =)

TheShida said...

cite ni best.hero ensem ;p n ada torchlight kat tangan....haha

L.R said...

betol3... pakej terbaik untuk attract org tgok! hihihi