Wednesday, February 9, 2011

Saje Je


ah lapar la pulak! petang-petang macam ni... bosan2 macam ni... dah xtau nak buat apa. rasa lapar pulak perut, mintak diisi. malasnya mau turun ke kafe!!! sekarang ni [kul 1838] saya sedang melentok2 kan kepala di atas meja sambil menaip. mmg dah pemalas tahap gaban!!! huahaha

owh tadi p the mines... tgok wayang. cter Yogi Bear. berdekah2 saya ketawa. pedulik pe!! bukannya ramai pun... saya p dgn cik khai n cik rosie. masa beli tiket tu, boleh dikira orang yg dah beli tiket. mungkin sebab ari ni ari rabu kot... tapi cter ni best!!!~ hehe




pastu p karok. meroyan kat karok. amik lagu yg key paaaaaaling tinggi dan amik pula key yang paaaaaling rendah!!! haha xpe... enjoy punya pasal!! huahaha

dah ni meroyan lagi... huhu pasang playlist kat YouTube. tengah layan jiwang2 karat terdeoksida overdose, terdengar pulak lagu Haslinda: Sehati Sejiwa. pergghhh... lama x dengar vokal dia! teringatlah kembali zaman saya sekolah rendah. *tetiba* bukan nak cter pasal zaman sekolah rendah tapi nak stori pasal lagu yang menjadi soundtrack drama popular terbitan Kuasatek Sdn Bhd pada tahun 1997. eh bukan nak cter pasal lagu tu! nak cter pasal drama popular tu... hahaha meroyan petala kelapan sudah... hahh?? drama pe?? ni haaa... drama Cinderella lakonan Ahmad Idham dan Haliza Misbun. saya rasa ramai je yg tengok... walaupun ada yg x tengok. eh, saya tengok tau!!! pastu kalut bersembang kat sekolah pasal drama tu. kagum... kagum... ahaks!!! apa?? anda xtau??? emm... dah la xde poster or gambar2 yg menarik utk mengingatkan anda! xpe laaa.... anda layan je lagu ni... sekarang ni, ada orang upload cter Cinderella ni kat YouTube. leh la cari... malas la nak bg link. hahahaha


video

ok, ni siaran eksklusif! [lari topik lagi.] kalu anda hebat, mana satu saya??? hahaha kalu dapat teka, sila compare dgn saya di masa kini... hahahahahahaha [gelak besar!!!]

hadiah??? nanti saya kiss kat pipi erk... ;-* mmmuuuaahhhh!!!~ hahaha

p/s: lapar.... huhu

2 comments:

TheShida said...

liana yang peluk lutut tu kan?! heee

L.R said...

huahaha yup!! muuuuaaahhhh~~ hehe