Thursday, November 11, 2010

:.OucH... that's HURT!!.:

assalamualaikum dan salam sejahtera....


ya, masa untuk melakukan sesuatu yang tak berfaedah dah tamat masanya. tumpuan sepenuhnya adalah pada kerjaya, belajar! dah tak ada benda2 lagho dah!!


bagai diketuk kepala dengan tukul... bagai ditikam belati terus ke jantung... saya tahu, kalian dah bosan dengan kehadiran yang sudah bertahun ini. baik! saya akan mengundur diri...


saya tak nak papa susah hati... kesian kat papa... macam2 masalah menimpanya. cukuplah dengan apa yang berlaku dan saya tak nak tambah beban dia... cuma support dari dia dan bantuan amatlah diharapkan!


buat masa ni... tolak ke tepi semua perkara2 remeh. puasa hati untuk melayan semua benda2 yang hanya menyesakkan minda!!!


enjoy? kena had kan!!
[mati laaa... dah plan bercuti ke sabah n langkawi tahun depan ni!! huhu T_T semua dah ready pulak tu. hadoi...]


kahwin? belum masanya... kalau ada jodoh, adalah nanti... huhu
[harap2 tegar!! aminnnn...~]


p/s: parah jugalah kolokium kali ni... ble dgr general komen dari panelists, sy hanya mampu berkata... 'ouch... that's hurt!!!'


p/s 2: Ya Allah! lorongkan yana jalan menuju kebahagiaan hakiki... permudahkan segala apa yang yana lalui... amin Ya Rabb!!!~


p/s 3: Ford-Focus tu cantik kan?? [takde kena mengena dgn entri...]

5 comments:

::alwaniamalini:: said...

aduh mengapakah sayang? take it easy k. jadikan ia penguat semangat!

p.s: nak g langkawi thn dpn? ngn sapeeeee? ehehe sebokk jek

TheShida said...

aish? panel komen pe???? waaa takot gak!

L.R said...

cik alwani: sy akan terus membina kekuatan!! huhu p langkawi dgn kwn... xtau lg cmne. hehe

cik shida: komen yg kte ni dah veteran kat sini... dan x abis2... dan ble nak grad... ble nak bla bla bla bla... mcm2 yg menyakitkan! ouch... that's hurt!!

bunge said...

wah,,akak..
mcm sgt tersekse je skrg neyh??
hurm.. byk2 saba ea..
kt0rg cyg akak !
p/s : na ik0t g sabah !! umah kak rosie?? haha

L.R said...

cik bunge: agak laaa...terasa gak la keseksaan yg sepatutnya x dialami sgt... huhu skrg mmg tgh kumpul kekuatan dan kesabaran! huhu

akak sayang kat korang. thanx for da supot... love u! muaaahhhh~

p/s: jom laaa... xde p umah dia. ktorg ronggeng kk je. hik3