Wednesday, October 7, 2009

QUIT?!

haaaa... menda ni dah lama bersarang dalam jiwa aku. start dr aku belum buat menda ni lagi. hadoi... ntah la. jiwa kacau dah ni. aku rasa cam nak QUIT je. dah x tahan la nak studi ni... tiap2 ari kena buat benda yg sama. bosan tolll!!!! rasa cam tension overdose ni. sabarlah hati... ingat yg kat atas sana bnyk2. huhu


lagi satu, aku nak QUIT pasal perasaan aku... aku akan QUIT dari rasa sayang dan kasih pada dia lagi. biaq pi la sama dia. huhu kalu dia nak tahu, aku mmg x puas hati dengan apa yg dia dah buat kat aku. rasa cam... ishhh... xmau la ckp!!!!


QUIT?! mean it?


i'll think about it...


it just playing in the name of [love]

2 comments:

::alwaniamalini:: said...

yana..janganla quit. sikitttt je lg..bertahan k!

PuTeRiSHaFLyNn said...

huhu tgh try bertahan ni...

tapi... sign2 utk give up dah kuar dah.. try to ignore benda2 yg mempengaruhi. huhu