Thursday, August 27, 2009

HARI PERTAMA

assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.
helo semua... nak tau x, ari ni ari pertama aku kerja. hikhikhik keje pe??? ada la... segan nak bgtau sebab keje aku ni bukanlah seGah keje orang lain. huhu errmmm.... xde la cuak or rasa pape sebab aku dah lali dgn keadaan di sini. hehehe nak tau aku keje apa? pk la sendiri ek. huhu
hmm...aku sampai kat tempat keje aku kul 10.15 pg. lewat erk? tau x knp lewat? sbb kat sini xde pedulik sgt ble nak punch card. asalkan masuk keje tapi sebenarnya aku xdpt punch lagi sbb kakak IT tu x setting lagi nama aku. hehe xpe...aku x kisah pun.
mcm2 dah aku buat selama hampir 2 jam aku dekat sini. 1. aku p library, bertanya khabar dgn pakcik n abg yg jaga lib tu. hehe 2. usu datang blik aku n kami teruskan aktiviti mengayam ketupat. 3. aku p bilik usu, tempat usu kerja. 4. aku n usu p kedai... siap bli majalah ujang lagi tuh. 5. .... 6. .... akan diisi kemudian. huhu dah tahap max bosan ni. hehe xtau la petang ni nti jd pe lak. hadoi... bukan xde keje nak buat cuma aku masih belum biasa dgn situasi kat sini. hmm... ptg nti ok la kot.... huhuhu
so.... overall, i hope smua nti jd ok.
p/s: jgn jd cam aku yg masih mencari kematangan
p/s 2: windu kat anje n ateh la pulak... smlm jmp along kat bazaar... tp along x nmpk usu. x patut along cubit aku!!!
sekian, terima kasih....

2 comments:

::alwaniamalini:: said...

aa..anne ngan usu keje ape?? Janganla berahsia dengan atehhh...

huhu rndu anne gak..weekend ni igt nak buka sama2..tgkla cane ehh..

PuTeRiSHaFLyNn said...

usu jd pembantu penyelidik. hehe
anne lak jd R.A je... huhuhu

ala... wekend ni anne blk umah la... cuti pjg. huhu kte date ari lain la... nti roger2 erk. hehe